"Plato is voor mij een klankbord waar we leren en delen van en met elkaar"

Frederik De Buck
Zaakvoerder
Merelbeke

Over Water-Dicht

foto Water-Dicht

Wat betekent Plato voor jou?

Plato is voor mij vooral een klankbord en een duurzaam leerplatform waar ik mezelf als ondernemer kan blijven ontwikkelen en ontplooien. Ik heb altijd collega-ondernemers rond mij bij wie ik nieuwe ideeën kan aftoetsen of bij wie ik bezorgdheden of vragen kan delen. Een ideaal concept om even afstand te nemen en met een frisse kijk naar de zaken te kijken. De groepen zijn altijd zeer divers, waardoor ik opsteek van andere sectoren en bedrijven.

Maar ik heb vooral ontzettend veel goesting in ondernemen na elke bijeenkomst 

Waarom moet jij Plato Ambassadeur worden?

Waarom anderen vinden dat ik Plato ambassadeur moeten worden:

1/ Een echte ambassadeur moet toch al enkele jaren ervaring hebben met Plato

2/ Een platonist leert en deelt niet enkel binnen Plato maar ook daarbuiten.

Zelf vind ik dat wij (want ik doe de zaak samen met mij zus) een mensgerichte en waardengedreven onderneming zijn. Onze waarden zijn trouwens dagelijks zichtbaar in ons bedrijf onder de vorm van een muurschilderij. Wij zorgen er ook voor dat alle collega-medewerkers deze waarden uitdragen als echte ambassadeurs. Daarom weet ik dus zeer goed wat authenticiteit en ambassadeurschap betekent.

Hoe zou jij de Plato ‘brand’ uitdragen?

Een echte Platonist leert van en deelt met anderen, ook buiten Plato, wordt wel eens gezegd. Zelf ben ik actief in verschillende netwerkverenigingen en zeer veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en verbindend leiderschap. Ik kom dan ook dagelijks in contact met diverse ondernemers bij wie ik heel vaak benadruk hoe belangrijk netwerken en contacten leggen is. En daarbij is een  lerend netwerk zoals Plato voor elke ondernemer zeer belangrijk. Dus ik zal Plato verder uitdragen zoals ik het nu reeds doe.

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices