Jeroen Dewit-Teamleader

"Branding is geen doel op zich. Maar als je een authentiek en consistent verhaal brengt, creëer je vanzelf een sterk merk waar mensen zich in herkennen."

Jeroen De Wit
CEO
Gent

Over Teamleader

Teamleader1

Wat is uw onderscheidende visie op branding?

Bij Teamleader is onze identiteit en onze branding een intrinsiek onderdeel van elke actie die we ondernemen: we zijn een brand voor kleine bedrijven en dit zit diep verweven in ons DNA. We zijn zelf nog een kmo en begrijpen dus goed welke uitdagingen onze klanten hebben. Als brand spreken we de taal van onze klant, waardoor zij zich ook makkelijk met ons vereenzelvigen en zich in ons herkennen. En dit doen we steeds op een bold, simple & human manier.

Hoe gaat u zelf het gevecht om de aandacht aan?

Aandacht krijgen is geen doelstelling op zich. Met Teamleader willen we kmo’s écht helpen om hun werk te vereenvoudigen. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in onze marketing met nuttige e-books, events en webinars, of door in ons salesproces goed te luisteren naar de noden van de klant en hen zo goed mogelijk te adviseren. We merken dat, wanneer je oprecht en authentiek bent, er eigenlijk automatisch naar je geluisterd wordt.

Teamleader
Teamleader 2

Waarom VOKA ambassadeur worden?

Als scale-up is het niet gemakkelijk om doorheen je groei een consistente brand te blijven. Toch zijn we daar met Teamleader goed in geslaagd: al sinds het begin zijn wij er voor de kleintjes en communiceren we op een bold, simple & human manier over hoe je als kmo tijd kan winnen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan interne branding. We zijn een software met een gezicht, en hiermee zijn we een challenger voor vele andere, grotere brands met meer middelen

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices