Stijn Wijndale-ScaleFactory

"Ondernemen is zoals een ritje in de rollercoaster, kriebels in de buik aangevuld met zware teleurstellingen... Dankzij Bryo beschikt onze rollercoaster alvast over een GPS en de nodige extra power! Bedankt daarvoor!"

Stijn Wijndaele
Enterprising Partner
Gent

Over ScaleFactory

Wat betekent Bryo voor jou?

Wat ik het meeste apprecieer aan Bryo is de energie en het netwerk: “Maandelijks sparren met gelijkgestemden is niet alleen een noodzakelijk iets om zowel intellectueel  als lichamelijk gestimuleerd te blijven”

Naast deze energie boost zijn ook de connecties die je hierop op doet van goudwaarde. Zowel sector genoten die perfect complementair zijn als andere spelers (eg: Hallelujah! ) die vanuit een hele andere hoek u adviseren en stimuleren. 

Deze gezonde balans zorgt ervoor dat je zowel binnen je sector gericht advies krijgt maar dat je tegelijkertijd ook vanuit andere invalshoeken regelmatig verrast wordt met “out of the box” advies

Waarom moet jij Bryo Ambassadeur worden?

Niets moet alles mag en laat het met deze verkiezing exact dezelfde weg opgaan….

 Ja ik voel me vereerd om deel te mogen uitmaken van dit select gezelschap maar tegelijkertijd is onze plaats niet gestolen want als ik terugkijk op hoe wij het laatste jaar als Scale-up uit de blokken zijn geschoten is dit terecht een traject wiaar wij met zijn allen trots op zijn.

 Zo zijn wij erin geslaagd om op minder dan 1 jaar tijd onze brand in de markt te zetten op zowel vlaamse als op franstalige bodem. (nvdr : dit laatste werd ondermeer gerealiseerd door de overname van Jeewi). 

 Ondermeer dankzij deze overname icm het vertrouwen dat klanten in ons stellen mogen wij terug kijken op een top jaar maar en wij hopen deze trend te kunnen doorzetten alhoewel de “War for talent” het er niet gemakkelijker op maakt.

ScaleFactory
ScaleFactory

Hoe zou jij de Bryo ‘brand’ uitdragen?

Ongeacht de uitkomst van de nominatie blijf ik de bryo en voka brand met plezier uitdragen.

Het zijn dergelijke eco-systemen die ons de nodige drive geven om onszelf te blijven overtreffen.

 Met plezier ben ik dus telkenmale aanwezig op alle verwante network events en aangezien presenteren en mijn ondernemers ervaringen delen meer een hobby is dan een nevenactiviteit zal de ROI van ons ambassadeurschap meer dan snor zitten net zoals de uitkomst van onze ScaleFactory projecten 😉

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices