Pedro De Graeve-L'Arogante

'Plato is een denktank voor gepassioneerde mensen, het zorgt ervoor dat ik nog meer 'goesting' krijg in ondernemen"

Pedro De Graeve
Zaakvoerder
Gent

Over L'Arogante

Wat betekent Plato voor jou?

Kweekvijver en inspiratiebron voor gelijkgestemde zielen en gepassioneerde ondernemers. We zijn allemaal verschillend maar hetgeen ons bindt is passie voor ons product/ bedrijf. Door een open leerhouding en de coaching ( meter/ peter) stimuleer je groei en zelfreflectie. Je bekijkt alles eens door een andere bril en ‘ last but not least’ de positieve drive geeft je extra energie en goesting in ondernemen.

Waarom moet jij Plato Ambassadeur worden?

Ondernemen in het huidig klimaat is een uitdaging, alle aangeboden kansen, tools en leermomenten moet je met beide handen grijpen. Dankzij Plato creëer je een groter netwerk, meer visibiliteit en kennis. Als Plato ambassadeur kan je die verworven kennis en ervaring delen met andere ondernemers.

Hoe zou jij de Plato ‘brand’ uitdragen?

De mond aan mond reclame is de basis, via alle social media kanalen kan je ook veel mensen bereiken. Maar een Plato bier brouwen is pas echt een strak plan. Ik denk dat je op een creatieve manier iedereen kan prikkelen en triggeren voor de Plato brand. Vergeet niet ‘Local’ en ‘Craft ‘zijn momenteel echt wel in en bier is een sexy product.

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices