"Alle maskers af en open praten over wat ondernemen echt is."

An Deraemaker & Thomas Melis
Founders
Gent

Over Justified

Wat betekent Bryo voor jou?

Het is leuk om in een groep van ondernemers terecht te komen die in dezelfde fase zitten als jij. Mensen die begrijpen wat je meemaakt als startend ondernemer en waar je open kan spreken over alle struikelblokken die je moet overwinnen. Alle maskers af en open praten over wat ondernemen echt is. De ups, maar zeker ook de downs. Die steun heb je nodig. Want ondernemen betekent ook met je hoofd kei hard tegen de muur knallen. En dan durf je al eens aan jezelf twijfelen. Maar als je weet dat iedereen worstelt met het juist krijgen van zijn pitch, het bepalen van zijn prijsstrategie en het aannemen van zijn eerste collega, dan weet je dat het allemaal wel goed komt. En dat is Bryo!

Waarom moet jij Bryo Ambassadeur worden?

Wij geloven steevast in een sterk netwerk zoals Bryo. Interessante mensen ontmoeten die elkaar helpen en begrijpen. Want groeien doe je niet alleen. We helpen onze Bryo familie dan ook graag waar we kunnen. We delen met plezier ons netwerk, brengen mensen graag in contact en delen onze ervaringen open en eerlijk zonder versiering. Samen groeien is ten slotte veel leuker

Hoe zou jij de Bryo ‘brand’ uitdragen?

Wij zijn de grootste voorstanders van elkaar helpen. Dat is wie we zijn en wat wij graag doen. En dat is ook waar Bryo voor staat. Dat wij genomineerd zijn om Bryo ambassadeur te worden vinden we dan ook een ontzettend mooi compliment. 

We willen collega-ondernemers blijven helpen en Bryo met volle overtuiging aanraden aan zij die de stap naar het ondernemerschap zetten. Ons heeft het alleszins geholpen, want dankzij de steun en leuke initiatieven van Bryo, zijn we sneller kunnen groeien. Dankjewel Bryo!

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices