Roseline Van Damme-Abetec

"Elkaar motiveren in het ondernemerschap, inspireren om out of the box te denken, leren uit elkaars ervaringen. We Plato for a cause, not an applause."

Roseline Van Damme
Algemeen Directeur
Zele

Over Abetec

Wat betekent Plato voor jou?

Plato is geen praatgroepje. Het is lerend netwerken in de puurste vorm. De ervaring, informatie, inspiratie die ik al heb opgedaan tijdens deze sessies is enorm. Dat haal je uit geen enkel boek of cursus. Het is on-the-job experience met mensen die jou noch jouw bedrijf eigenlijk goed kennen. En dat maakt het net zo interessant. Plato verruimt jouw netwerk maar vooral jouw blik, je stapt uit jouw comfort zone, je praat met mensen die een andere visie hebben en zo groei je zelf steeds meer in het geschenk dat ondernemerschap toch wel is.

Waarom moet jij Plato Ambassadeur worden?

Een goede ambassadeur is cruciaal binnen elke onderneming. Ook binnen ABETEC zijn de ambassadeurs een grote meerwaarde. Een goede ambassadrice in mijn ogen is iemand die actief deelneemt, enthousiast is over elk topic, niet verlegen om mening te delen. Ikzelf gebruik ook graag mijn zachte vrouwelijke kracht om een schwung te geven aan de alledaagse problematieken. Ik toon mijn emoties. Zit ik met een probleem, dan gooi ik het gewoon in de groep. Geen praatjes, geen masker, what you see is what you get.

Hoe zou jij de Plato ‘brand’ uitdragen?

Tell a story. Dat is wat ik ga doen. Mijn Plato-verhaal vertellen. Mijn ervaringen. Plato is niet zomaar een product dat je aanbiedt, het gaat om de totaalsfeer, het totaalbeeld. Het verhaal, de beleving op een ongedwongen subjectieve manier, dát is wat ik uitdraag naar anderen want dát maakt het verschil tussen Plato en andere lerende netwerken.

Voka Ambassadeur 2019 i.s.m. deze partners

Provincie Oost-Vlaanderen
deloitte
Gutzandglory

Structurele partners

Proximus
DomesticServices
DomesticServices